Csináltass maradandót

Tetőfedés

t


A cserepes lemez

A cserepes lemez a nevét onnan kapta, hogy megjelenésében a tetőcserépre emlékeztet, így a hagyományos stílus kedvelőinek általában ez a legszimpatikusabb megoldás. A hagyományos égetett tetőcserép sokkal kevésbé időtálló, míg cserepes lemezt használva a tető élettartama jelentősen hosszabbodik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a cserepes lemez (a korcolt- és a trapézlemezzel egyetemben) öntisztuló, hiszen a felületén nem tud megtapadni a kosz, az eső pedig könnyedén lemos bármilyen szennyeződést. A cserepes lemez szélessége 110 cm, maximális hossza pedig 535 cm. Tömege a tetőcserép tizede, körülbelül 5 kg folyóméterenként.

láss többet...

A korcolt síklemez

A korcolt síklemez inkább egy letisztult arculatot kölcsönöz, amit irodaházak, gazdasági- és közhasznú épületek, templomok és kastélyok fedésére is előszeretettel használnak a középületek mellett. Már korábban is használtak hasonló technológiát, az úgynevezett állókorcos lemezfedést, ami megjelenésében hasonló a mai modern, korcolt síklemezhez. 


láss többet...A trapézlemez

 A trapézlemezt elsősorban ipari és mezőgazdasági épületek elemeihez szokták használni, de gyakran garázsok, gazdasági épületek esetében is alkalmazzák. Akár kerítés is készíthető belőle, vagy könnyűszerkezetes épületek oldalaként is használatos anyag. Családi házak fedésére is lehet őket használni, hiszen a kevésbé esztétikusnak tartott megjelenés ellenére egy ugyanolyan ellenálló, hosszú élettartamú anyagról beszélünk, mint a korcolt síklemez vagy a cserepes lemez esetén. . 

láss többet...


 A cserepes fedés

A cserepes tetőfedés hazánkban évszázados hagyományokra tekint vissza, s jelenleg is ez az egyik legelterjedtebb, legnépszerűbb tetőfedési módszer. Legnagyobb előnye, hogy kisebb elemekből áll össze, így felszerelése egyedi kialakítású tetők esetében is egyszerű.

láss többet...

Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?

Kérjen árajánlatot

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.